de blogbouwers

Start een blog. Bereik de wereld.

blogbouwers-stappenplan

‘EEN BLOG MAKEN EN ONLINE GELD VERDIENEN’

In het Blogbouwers Stappenplan leer je in 8 stappen:

• hoe je de belangrijkste stap zet: starten.
• hoe je een domeinnaam en een eigen WordPress.org blog aanmaakt zonder restricties en advertenties die jij niet wilt.
• hoe je gratis een email-lijst aanmaakt en deze laat groeien.
• hoe je gevonden wordt in Google en meer verkeer genereert.
• welke plugins en links handig zijn voor de veiligheid en de kwaliteit van je blog.
• hoe je geld verdient met jouw blog.

PRIJS: 22€

 
 • Marinthe Bos

  Het belangrijkste dat ik toch wel geleerd heb van dit stappenplan is dat een mooie vormgeving en goede foto’s misschien wel het aller belangrijkste zijn op een blog. Iets waar ik eerst veel minder aandacht aan besteedde dan nu.

 • http://www.thedutchcountryside.com/ The Dutch countryside

  Ik vond het echt super fijn dat alles stap voor stap stond uitgelegd, niet echt in jip en janneke taal maar wel zodat iedereen het snapt. Het belangrijkste vond ik voor mezelf toch wel het content en verkeer genereren. Superhandig en helemaal niet moeilijk, als je het eenmaal weet.

 • http://www.centsation.nl Léonie van Centsation.nl

  Door het gebruik van dit stappenplan heb ik veel meer geleerd over de zakelijke kant van het bloggen. Hoe zorg je voor meer verkeer en wat kun je daar uiteindelijk mee doen? Het heeft mij echt geholpen bij het opzetten van mijn blog

 • RoryRowenaJayne

  Dit stappenplan heeft mij daadwerkelijk over de streep getrokken. Na jarenlang gewikt en gewogen te hebben of ik dit nu wel of niet zou aandurven heeft Jelle mij het laatste – zeer nodige – duwtje in de rug gegeven om eindelijk een blog te starten. In heldere en duidelijk bewoordingen geeft hij je stap voor stap de informatie om je blog op te zetten. Geen wollige omschrijvingen, maar gewoon ‘straight to the point’ leidt hij je naar het begin van je blog. Heel fijn, duidelijk, helder en nuttig. Waar ik voorheen af zou haken omdat het mij technisch te ingewikkeld wordt, zorgt Jelle met zijn stappenplan ervoor dat je toch gewoon doorgaat. Aanrader!

 • Anke

  Hoewel ik anderen graag en succesvol adviseer met het starten van blogs wilde ik voor het opzetten van een eigen nieuw concept graag weer even alle blogfacetten scherp voor mijn geest zetten.

  Het Blogbouwers Stappenplan did the job.

  In vormen uiteenlopend van tekst, feiten, tips, oefeningen en gedetailleerde instructies leidt het motiverende Stappenplan haar lezer van idee-generatie via design en contentcreatie naar plannen voor de commerciële uitbuiting van een blog.

  Duidelijk ontworpen met veel persoonlijke ervaring!

 • Ongevera

  Ik was al een tijdje bezig met bloggen, maar mede door dit stappenplan heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Zo vond ik de blogoefening in stap 1 inspirerend en noodzakelijk voor als je meer visie en structuur in je blog wil krijgen. Ook zaken als google/trends, een emaillijst opzetten, SEO, affiliate marketing worden niet overgeslagen en zijn handig. Al met al een goed plan voor als je meer wilt leren over bloggen.

 • Tess

  Het stappenplan helpt iedereen van niets een interessante blog te maken. Het werkt goed en stimuleert je na te denken over je eigen expertise. Ik ben fan!

 • http://www.afrit22.nl/ Martijn Bloksma

  Zelf geen nieuwe dingen geleerd, maar het is goed om alles weer even op te frissen. Het stappenplan is een rugzak vol met handvatten die jouw helpen om een succesvolle start te maken met bloggen. Met name een aanrader voor de beginner dus!

 • Bram

  Het stappenplan met screenshots was zo duidelijk dat zelfs een digibeet als ik het kon volgen, de service is heel persoonlijk en wat Jelle en Fleur ook goed doen is motiveren!

 • Kristian Pouw

  Het stappenplan is een must-have voor elke (beginnende) blogger. Vanaf het begin van jouw idee tot aan de uitvoering en het publiceren ervan, alles wordt meegenomen in het stappenplan. Daarnaast is Jelle heel erg betrokken bij jouw proces, is hij heel behulpzaam en bereid jouw nog verder te helpen waar nodig!